top of page
Gasthof 't Zweerd

Gasthof 't Zweerd in Ieper

dinner

Over Gasthof 't Zweerd

Een heerlijk verblijf pal in het kloppende hart van de historische stad Ieper? Dan is Gasthof 't Zweerd je place to be, midden in het rijke verleden van Ieper. Geef je ogen de kost met een fenomenale uitkijk op de Grote Markt met de Lakenhalle en het imposante Belfort. Het pakkende trompetgeschal van de Last Post weerklinkt achter de hoek onder de Menenpoort.

Kamers

Ons traditionele gasthof telt 17 kamers voorzien van alle comfort, gratis wifi, een eigen badkamer met douche, televisie.

Eten en drinken

Begin je dag goed met een gevarieerd ontbijtbuffet, dat is inbegrepen in de prijs. Ook als u niet in ons hotel verblijft, bent u van harte welkom voor een uitgebreid ontbijt! 

Ligging

Wie echt alles uit een bezoek aan het historische Ieper wil halen en de Eerste Wereldoorlog levendig wil herdenken, zit gebeiteld in Gasthof 't Zweerd. Zo is de Menenpoort op amper 200 m van je verwijderd, waar je de ceremonie van de Last Post met eigen ogen kunt zien en horen. Op een afstandje van 250 m sta je zo aan het Flanders Fields museum. Het station van Ieper ligt op slechts 1 km van ons hotel vandaan.

Beleef Ieper vanuit Gasthof 't Zweerd, alleen, samen of in groep. Boek meteen je hotelkamer

bottom of page