Gasthof 't Zweerd

Gasthof 't Zweerd in Ieper

Boek een hotelkamer

Over Gasthof 't Zweerd

Een heerlijk verblijf pal in het kloppende hart van de historische stad Ieper? Dan is Gasthof 't Zweerd je place to be, midden in het rijke verleden van Ieper. Geef je ogen de kost met een fenomenale uitkijk op de Grote Markt met de Lakenhalle en het imposante Belfort. Het pakkende trompetgeschal van de Last Post weerklinkt achter de hoek onder de Menenpoort.

Kamers

Ons traditionele gasthof telt 17 kamers voorzien van alle comfort, gratis wifi, een eigen badkamer met douche, televisie.

Eten en drinken

Bij ons kun je terecht in de brasserie met zijn typische gerechten zoals varkenswangetjes, steak en entrecote. Ook kunt u genieten tijdens tea-time van een koffie met een heerlijke pannenkoek, wafels of gebak op het terras of in de brasserie.
Op zoek naar een goede zaal in centrum Ieper waar je terecht kan in groep? Dan is Gasthof 't Zweerd de locatie waar u kunt genieten van verschillende menu’s met de ganse groep.

Ligging

Wie echt alles uit een bezoek aan het historische Ieper wil halen en de Eerste Wereldoorlog levendig wil herdenken, zit gebeiteld in Gasthof 't Zweerd. Zo is de Menenpoort op amper 200m van je verwijderd, waar je de ceremonie van de Last Post met eigen ogen kunt zien en horen. Op een afstandje van 250 meter sta je zo aan het Flanders Fields museum. Het station van Ieper ligt op slechts 1km van ons hotel vandaan.

Beleef Ieper vanuit Gasthof 't Zweerd, alleen, samen of in groep. Boek meteen je hotelkamer

Boek een hotelkamer

Contacteer
Gasthof 't Zweerd

 Grote Markt 2,
8900 Ieper

 +32 57 20 04 75

 info@gasthof-tzweerd.be

 BE 082.607.4170

Bezoek onze site