top of page
Flanders Lodge Hotel

Familiehotel Flanders Lodge, net buiten Ieper

Over Flanders Lodge

Hou je van de gezelligheid en het karakter van een blokhut? Dan zal het gemoedelijke familiehotel Flanders Lodge net buiten Ieper je weten te charmeren, te midden van een prachtige wintertuin. Geniet van een heerlijk, uitgebreid ontbijt, lekkere maaltijd uit onze gevarieerde menukaart of een lokaal gebrouwen streekbiertje in onze knusse bar, in ons restaurant of op ons zomerterras.

Hotel Flanders Lodge

Kamers

Je komt volledig tot rust in onze stijlvolle, nette en gezellige single, double, twin, triple of familiekamers. Deze kamers zijn steeds voorzien van alle moderne faciliteiten en uitgerust met al het nodige comfort.

Eten en drinken

Bij Flanders Lodge kunnen gasten in onze uitnodigende restaurant met terras zowel dagmenu als à la carte genieten van lekkere gerechten voor de kleine of grote honger, vergezeld van een plaatselijk gebrouwen biertje of een andere verfrissende drank. Om de dag goed te starten, is een uitgebreid warm of koud ontbijtbuffet in ons hotel ook een absolute aanrader.

Ligging

Flanders Lodge is de ideale uitvalsbasis om de streek te verkennen, gelegen op 2 km van de Grote Markt van Ieper. Ieper is niet alleen een gezellige plek waar altijd wat te beleven valt, het is ook een stad met een rijk verleden vol historische bezienswaardigheden. Zo moet je de Menenpoort beslist eens gezien hebben, een herdenkingsmonument dat symbool staat voor de Eerste Wereldoorlog. Ontdek ook de vele fiets- en wandelroutes die de omgeving rijk is in Heuvelland, Brugge, de Somme en Lille.

Op zoek naar een gezellig familiehotel net buiten Ieper? Boek een hotelkamer in Flanders Lodge!

bottom of page