top of page
Eetcafé Kosmos

Eetcafé Kosmos, trendy tapasbar op de Grote Markt van Ieper

Over Eetcafé Kosmos

Op zoek naar een gezellige eetgelegenheid in het centrum van Ieper? Dan is Eetcafé Kosmos vast en zeker een aanrader.

Kosmos is hip en uitnodigend! Daar zorgen ons zonnig terras, het sfeervolle interieur en onze uitgebreide kaart met dagverse zuiderse tapas wel voor. Bovendien komt de trendy muziek je buiten op de markt tegemoet. Het is zo goed als onmogelijk om Eetcafé Kosmos te passeren zonder een kijkje te gaan nemen.

Eetcafé Kosmos

Eten en drinken

Bij Kosmos houden we van de wereldkeuken. We serveren tapas op basis van Spaanse en Italiaanse specialiteiten die vaak nog verrijkt worden met een verrassende exotische toets. Al onze gerechten worden dagelijks ter plaatse bereid met kraakverse producten van de beste kwaliteit.

We maken tapas met ham en worst uit het zuiden, kip, vis, zeevruchten zoals calamares, garnalen en scampi’s. Gemarineerd, gebakken of gefrituurd en vergezeld van een fris slaatje. Op die manier stel je bij ons een volledige maaltijd samen. Maar je bent uiteraard ook welkom voor fingerfood bij het aperitief of enkel quick bites tussendoor.

Om te drinken heb je de keuze uit een gevarieerd aanbod van frisdranken en bieren, zelf gemaakte cocktails en mocktails en onze eigen picon die bij elke anijsliefhebber in de smaak valt.

Ligging

Je vindt Eetcafé Kosmos pal op de Grote Markt van Ieper, bijna onder de toren van de Lakenhalle. Het is zalig om bij mooi weer op ons terras alle prachtige historische gebouwen in je op te nemen. Regent het of is het iets frisser, dan zit je even goed binnen. Want wij hebben ons interieur modern en smaakvol ingericht. Je kan je op je gemak installeren aan een klein tafeltje, knus met z’n tweeën. Ben je met een grote groep, neem dan plaats aan onze lange tafel.

199492824_153433366820916_1531691657145051165_n_393.jpg

Zin in smakelijke tapas of fingerfood om duimen en vingers af te likken? Welkom bij Kosmos in hartje Ieper! Wij zijn van dinsdag tot zondag open vanaf 11 u. tot de vroege uurtjes.

Contacteer
Eetcafé Kosmos

Grote Markt 2,
8900 Ieper

bottom of page