Oude Abdij Hotel - Feestzaal

Hotel Oude Abdij in Lo

Boek een hotelkamer

Over Oude Abdij

Op zoek naar een charmant hotel in Diksmuide, in de Westhoek? Voel je thuis ‘Bachten de Kupe’ bij Hotel Oude Abdij in, hoe kan het ook anders, het historische stadje Lo in de Westhoek. Ervaar de ultieme rust in de vroegere abdij-brouwerij van de paters Augustijnen, omgetoverd tot een uniek hotel met 60 kamers, voorzien van alle comfort. Hotel Oude Abdij beschikt over een uitgestrekte tuin met boomgaard en vijver. Groepen genieten van speciale tarieven en de grote ruimtes die ons hotel rijk is, lenen zich perfect voor een veelkoppig gezelschap. Hotel Oude Abdij is ook een bijzondere locatie voor feesten, vergaderingen, groepsvakanties, familieweekends en meer!

Oude Abdij

Kamers

Ons hotel met 60 kamers heeft alles om je een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Elke kamer is vlot toegankelijk via de lift en is voorzien van een bad en/of douche, televisie en telefoon. In de benedenruimtes kan je gebruikmaken van gratis wifi. Auto’s en bussen kunnen vlot en gratis parkeren op onze ruime en private parking. Je fiets kan je kwijt in onze ruime fietsenstalling. Kortom, alles voor een zorgeloos verblijf!

Eten en drinken

Verblijf je halfpension in ons hotel? Dan kan je proeven van een lekker menu (à la carte niet mogelijk) in ons restaurant. Bij mooi weer is het heerlijk vertoeven in onze grote tuin met twee terrassen. Een extra voordeel is dat je in Hotel Oude Abdij kunt genieten van een maaltijd wanneer het jou het beste uitkomt. Zo komt geen enkele uitstap in het gedrang!

Bij een uitgebreid ontbijt of avondmaal zijn versheid en variëteit de vaste ingrediënten. ’s Avonds nip je van een drankje in onze huiselijke bar of relax je in een van onze zithoeken. Gratis wifi is beschikbaar voor onze gasten in onze gezamenlijke benedenruimtes.

Op zoek naar een grote feestzaal in de Westhoek? Dan is Hotel Oude Abdij de ideale feestlocatie om een verjaardag, babyborrel, trouw, bedrijfsfeest of ander feest met toeters en bellen te vieren! Voor alle wensen en elk budget pakken wij uit met een geschikte feestformule. Vertel ons alles over je feestplannen!

Ligging

Lo is een middeleeuws stadje bij dommeldorpjes Lampernisse, Stuivekenskerke en Booitshoeke. Nostalgie en charme troef! Binnen een straal van 20 km vind je zowel Diksmuide met zijn Ijzertoren, Ieper met de Menenpoort en Flanders Field museum alsook de Belgische kust en Plopsaland. Ook fietsers kunnen hier hun hart ophalen. Ze doorkruisen via de vele fietsroutes bijzondere plekken en botsen op feeërieke landschappen. Je hebt de mogelijkheid om je eigen fiets bij Hotel Oude Abdij veilig binnen te zetten of je kan een fiets huren.

Hotel Oude Abdij is je hotel in de streek van Diksmuide waar je niets tekortkomt. Boek meteen een hotelkamer!

Boek een hotelkamer

Contacteer
Oude Abdij

 Noordstraat 3, 8647 Lo

 +32 58 28 82 65

 info@oudeabdij.com

 BE 0424.907.807

Bezoek onze site