top of page
Oude Abdij Hotel - Feestzaal

Hotel Oude Abdij in Lo

Over Oude Abdij

Op zoek naar een charmant hotel in de Westhoek? Voel je thuis ‘Bachten de Kupe’ bij Hotel Oude Abdij in, hoe kan het ook anders, het historische stadje Lo in de Westhoek. Ervaar de ultieme rust in de vroegere abdij-brouwerij van de paters Augustijnen, omgetoverd tot een uniek hotel met 60 kamers, voorzien van alle comfort. 

Hotel Oude Abdij beschikt over een uitgestrekte tuin met boomgaard en vijver. Groepen genieten van speciale tarieven en de grote ruimtes die ons hotel rijk is, lenen zich perfect voor een veelkoppig gezelschap. Hotel Oude Abdij is ook een bijzondere locatie voor feesten, vergaderingen, groepsvakanties, familieweekends en meer!

Hotel Oude Abdij

Kamers

Ons hotel met 60 kamers heeft alles om je een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Elke kamer is vlot toegankelijk via de lift en is voorzien van een bad en/of douche en televisie. 

Zowel in de benedenruimtes als op de kamers kan je gebruikmaken van gratis wifi. Auto’s en bussen kunnen vlot en gratis parkeren op onze ruime en private parking. Je fiets kan je kwijt in onze ruime fietsenstalling. Kortom, alles voor een zorgeloos verblijf!

Eten en drinken

Voor de hotelgasten serveren wij op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag een verse dagmenu (driegangenmaaltijd) of een kleine snack.

 

Op vrijdag, zaterdag en zondag kan er à la carte gegeten worden.

Maaltijden mag je gebruiken wanneer je dat het beste uitkomt, zodat je uitstappen nooit onder tijdsdruk te lijden krijgen.

 

Onze tea-room is iedere dag open van 14u00 tot 18u00. Kom zeker proeven van onze heerlijke wafels, zelfgemaakte pannenkoeken...

 

Ook als je geen gast bent in ons hotel, ben je zeker van harte welkom om je tegoed te doen aan onze heerlijke gerechten.

 

In onze grote gezellige feestzaal kan U terecht voor al Uw evenementen tot 200 personen.

Wij verzorgen dan ook al Uw feesten: Jubilea, recepties, babyborrel, doopfeest, communiefeest, verjaardagsfeest en dat met een formule die aan Uw wensen en budget is aangepast.

Wij hebben enkele suggestiemenu's, maar alles kan nog naar Uw vraag verder aangepast worden.

Ook Uw vergaderingen, bedrijfsfeest of personeelsfeest kunt U aan ons toevertrouwen.

Wij werken graag op afspraak om samen met U uw feest te bespreken en dan maken wij vrijblijvend een offerte op.

Ligging

Lo is een middeleeuws stadje bij dommeldorpjes Lampernisse, Stuivekenskerke en Booitshoeke. Nostalgie en charme troef! Binnen een straal van 20 km vind je zowel Diksmuide met zijn Ijzertoren, Ieper met de Menenpoort en Flanders Field museum alsook de Belgische kust en Plopsaland.

Ook fietsers kunnen hier hun hart ophalen. Ze doorkruisen via de vele fietsroutes bijzondere plekken en botsen op feeërieke landschappen. Je hebt de mogelijkheid om je eigen fiets bij Hotel Oude Abdij veilig binnen te zetten of je kan een fiets huren.

Hotel Oude Abdij is je hotel in de streek van Diksmuide waar je niets tekort komt. Boek meteen een hotelkamer!

Contacteer
Oude Abdij

Noordstraat 3, 8647 Lo

BE 0424.907.807

bottom of page