Hotel Hinterland

Hotel Hinterland in Izenberge

Boek een hotelkamer

Over Hotel Hinterland

De rust van het platteland opsnuiven? Dat kan zeker bij Hotel Hinterland in Izenberge, een dorpje pal in het hart van de Westhoek. In dit charmante hotel met 20 comfortabele kamers voel je je meteen thuis.

Hotel Hinterland

Kamers

Ons hotel met 20 kamers heeft alles om je een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Elke kamer is vlot toegankelijk via de lift en is voorzien van een bad en/of douche, televisie en telefoon. Overal in het hotel kan je gebruikmaken van gratis wifi. Auto’s en bussen kunnen vlot en gratis parkeren op onze ruime en private parking. Je fiets kan je kwijt in onze ruime fietsenstalling. Kortom, alles voor een zorgeloos verblijf!

Eten en drinken

Afspraak in ons ruime restaurant om gezellig te tafelen, met vriendelijke en verzorgde bediening. Het restaurant is de ganse dag gesloten op maandag, dinsdag en woensdag. Halfpension is wel 7 dagen op 7 mogelijk. Je hebt de keuze uit verschillende menu’s voor groepen en feesten. Ook aan de kleinste gasten hebben we gedacht, met een onweerstaanbaar kindermenu. Elk gerecht op je bord wordt vers klaargemaakt. Proef à la carte of in een menu van onze klassieke keuken, steeds met kwaliteitsvolle en dagverse producten bereid.

Zin in een uitgebreid ontbijt boordevol variëteit? Kom genieten van een waaier aan ontbijtformules in buffetvorm. Ook als je geen gast bent in ons hotel, ben je trouwens steeds van harte welkom om je tegoed te doen aan een verrukkelijk ontbijt. In onze tearoom is het relaxen geblazen in goed gezelschap, vergezeld van een verfrissend streekbiertje, een kopje koffie of tas thee.

Op zoek naar een grote feestzaal in de Westhoek? Dan is Hotel Hinterland de ideale feestlocatie om een verjaardag, babyborrel, trouw, bedrijfsfeest of ander feest met toeters en bellen te vieren! Voor alle wensen en elk budget pakken wij uit met een geschikte feestformule. Vertel ons alles over je feestplannen!

Ligging

Izenberge vormt samen met Gijverinkhove, Hoogstade, Leisele, Oeren, Sint-Rijkers en andere dorpjes Groot-Alveringem. Zo grenst de gemeente aan Veurne, Poperinge, Vleteren, Diksmuide en Frans-Vlaanderen. Fietsers die vertrekken vanuit Hotel Hinterland kunnen de mooiste landschappen verkennen via de vele routes die de fietsknooppunten rijk zijn. Binnen een straal van 20 km vind je Ieper met zijn Menenpoort en Flanders Field museum alsook de Belgische kust en Plopsaland.

Op zoek naar een hotel in de streek van Veurne? Boek meteen een hotelkamer bij Hotel Hinterland!

Boek een hotelkamer

Contacteer
Hinterland

 Beauvoordestraat 9,
8691 Izenberge

 +32 58 31 60 51

 info@hotelhinterland.be

 BE 0452.986.337

Bezoek onze site