top of page
HeaderHome.jpg

Daguitstap in de Westhoek?

Ontdek onze catering!

Een tussenstop inlassen om te eten en te drinken?

Plan je een leuke groepsuitstap, familiedaguitstap of een andere dagreis in de Westhoek of elders in de streek? Dan zijn onze hotels je uitgelezen tussenstop om even op adem te komen, de dorst te lessen en de honger te stillen. Al onze hotels verzorgen de catering van je ontbijt, menu, koffie in de bar of op ons terras of diner, in een gezellige omgeving en met een aangename bediening. Check onze hotels waar je kan verblijven tijdens je dagreis en waar je een ochtend-, middag- of avondstop kunt inlassen.

Daguitstap1

Het lekkerste eten en drinken tijdens je uitstap

Voor de ochtendstop kunnen wij heel wat mogelijkheden aanbieden, van een deugddoende koffie met koffiekoek tot een uitgebreid ontbijtbuffet om de dag goed te beginnen. Voor het middag- of avondmaal serveren we net zo goed een schotel met lekkere boterhammen als een warme driegangenmaaltijd, koude schotel met vis of vlees of een uitgebreide barbecue! Voor elk wat wils, van jong tot oud.

Ontbijt

Meer weten over de mogelijkheden van onze catering?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen per mail of telefoon, zodat wij je de verschillende mogelijkheden kunnen doorsturen. Daguitstap in de Westhoek… wij zorgen voor het eten en drinken!

Laat je begeleiden op verkenningstocht

Wens je de streek te verkennen in groep en had je graag een woordje uitleg bij de vele bezienswaardigheden, dan kunnen we je groep een professionele gids aanbieden.
De garantie voor een aangename en leerrijke dag!

bottom of page