top of page
Hotel New Regina

Driesterrenhotel New Regina in het centrum van Ieper

Over New Regina

New Regina is een driesterrenhotel pal in het centrum van Ieper waar je op je wenken bediend wordt. Hier is klant nog koning en zal je dus als koning(in) ontvangen worden. Zowel de kamers als het restaurant zitten in een nieuw jasje sinds 2018.

Hotel New Regina

Kamers

Alle kamers zijn uitgerust met hedendaagse faciliteiten en voorzien van het comfort dat je van een driesterrenhotel verlangt. Boek je een suitekamer, verwacht je dan aan een fenomenaal uitzicht op de Grote Markt met de imposante Lakenhalle en prachtige historische gebouwen, een echte aanrader! Ook ons uitgebreid en gevarieerd ontbijt is niet te missen, met verschillende ontbijtformules in buffet, voor elk wat wils!

Eten en drinken

In ons volledig vernieuwde restaurant proef je à la carte of in een menu van de klassieke keuken, boordevol kwaliteitsvolle en dagverse ingrediënten. In onze bar of op ons terras aan de voet van de historische lakenhallen, is het volop genieten. Ook ons uitgebreid en gevarieerd ontbijt is niet te missen, met verschillende ontbijtformules in buffet, voor elk wat wils! Ben je geen gast in ons hotel, kan je hier toch komen genieten van een overheerlijk ontbijt! Onze tearoom is dan weer de ideale plek om samen te komen met vrienden of alle seizoenen rond te nippen van een fris streekbiertje, lekkere koffie of verwarmende thee.

Ligging

Ons driesterrenhotel is strategisch gelegen op de markt van Ieper, waar je een overweldigend zicht hebt op de indrukwekkende historische gebouwen. Een bezoekje aan de Menenpoort mag je zeker niet overslaan. Dit herdenkingsmonument staat symbool voor de Eerste Wereldoorlog. Ook de vele fiets- en wandelroutes dwars door het Heuvelland, Brugge, de Somme en Lille moedigen aan om je wandelschoenen aan te trekken of op je fiets te springen.

Op zoek naar een hotel pal in het centrum van Ieper? Boek een hotelkamer in hotel New Regina!

bottom of page