Ypres Lodge

Hostel Ypres Lodge aan de rand van Ieper, hét hotel voor groepen

Boek een hotelkamer

Over Hotel Ypres Lodge

In groep overnachten en de pareltjes van de Westhoek verkennen? Dan is hostel Ypres Lodge, gesetteld aan de rand van Ieper, jullie geknipte uitvalsbasis. Reservaties voor grote en middelgrote groepen zijn hier perfect mogelijk. Scholen op schoolreis of bosklassen, muziek- of sportverenigingen, families en grote vriendengroepen hebben alle ruimte en groepsaccommodaties beschikbaar voor een geslaagd weekend of midweekje ertussenuit!

Kamers

Elke kamer tot max 6 personen, steeds met eigen badkamer en toilet, is uitgerust met een comfortabel bed, bedlinnen, mogelijkheid om bagage op te bergen, een eigen koelkast, tv en wifi. In onze ruime zaal kan je samen in groep terecht voor een lekker ontbijt of diner. Dankzij de aanwezige gezelschapsspelletjes is verveling nooit aan de orde. Zoek je liever de rust op, dan kan dat voluit op ons aanpalende terras.

Eten en drinken

In ons hostel hebben jij en de rest van je gezelschap de keuze uit een van de vele menu’s, steeds vers bereid. We hebben ook alles in huis voor een uitgebreid en gevarieerd ontbijtbuffet dat bij iedereen in de smaak valt. Onze bar is het perfecte kader om gezellig bij te praten, terwijl je geniet van een verkoelend of verwarmend drankje.

Ligging

Je vindt Ypres Lodge op zo’n 2 km van de Grote Markt, aan de rand van Ieper. Met de auto, bus of fiets arriveer je in geen tijd tot bij ons. Laat je meevoeren door het oorlogsverleden, ontdek de talrijke fiets- en wandelroutes die de Westhoek rijk is en duik in de weelderige natuurpracht van het Heuvelland. Er valt altijd wel iets in groep te beleven!

De perfecte plek voor een verblijf in groep? Contacteer Ypres Lodge in Ieper.

Boek een hotelkamer

Contacteer
Ypres Lodge

 A. Dehemlaan 19,
8900 Ieper

 +32 57 21 70 00

 info@flanderslodge.be

 BE 0452.986.337

Bezoek onze site